Zobrazenie
Týždeň
14.11.2019 - 20.11.2019
Štvrtok14.11.2019
Ráno
Obed
Večer
17:45 | 60 min Pilates
18:00 | 50 min DeepWork
19:00 | 60 min Zumba
19:00 | 45 min Flowin
20:00 | 60 min Pilates
Piatok15.11.2019
17:00 | 55 min Jumping
18:05 | 45 min Piloxing SSP
19:00 | 60 min Joga
19:05 | 60 min BodyArt
Sobota16.11.2019
09:00 | 60 min Joga
Nedeľa17.11.2019
18:15 | 45 min Flowin
19:15 | 60 min Joga
Pondelok18.11.2019
07:00 | 60 min Joga
15:00 | 40 min Jumping kids +3
16:00 | 40 min Jumping kids +7
17:00 | 45 min Blackroll
17:30 | 60 min Pilates
18:00 | 45 min Flowin
18:45 | 60 min Pilates
19:00 | 45 min Piloxing Barre
20:00 | 60 min Jumping
Utorok19.11.2019
16:00 | 45 min Jumping Teenage +12
17:00 | 50 min DeepWork
18:00 | 45 min Flowin Tabata
19:00 | 45 min Flowin
20:00 | 60 min Jumping
20:00 | 60 min Joga
Streda20.11.2019
17:00 | 60 min Pilates
18:00 | 60 min Jumping
18:15 | 60 min Pilates
19:15 | 60 min Fit Lopty
19:30 | 60 min Joga